TÜRK FINDIĞI ŞEKERLEME SEKTÖRÜNÜN EN PRESTİJLİ FUARINDA TANITILDI

23-25 Nisan 2023 tarihleri arasında Almanya'nın Köln şehrinde düzenlenen ISM 2023 Fuarı'na Karadeniz ile İstanbul Fındık ve Mamulleri İhracatçıları Birlikleri tarafından müşterek bir stant ile iştirak edilerek Türk fındığına ilişkin tanıtım faaliyetleri gerçekleştirildi. 80'i Türkiye'den olmak üzere 1.274 firma söz konusu fuarda katılımcı olarak yer alırken, söz konusu fuarı 135 farklı ülkeden 25.000 civarında gıda profesyoneli ziyaret etti.

Çok sayıda farklı ülkeden standı ziyaret eden profesyonel firma temsilcilerine, ürün portföylerine göre kullanabilecekleri fındık formlarından numuneler verilirken, ikili görüşmeler yoluyla fındık talepleri ve iletişim bilgileri alınarak fındık hakkındaki çeşitli soruları da cevaplandırıldı.

Öte yandan, T.C. Köln Başkonsolosu Sn. Turhan KAYA ve T.C. Düsseldorf Ticaret Ataşesi Sn. İrem EKMEKÇİ KONUK da fuar sırasında standı ziyaret ederek gerçekleştirilen tanıtım faaliyetlerine yönelik başarı dileklerini bildirdi.